Томислав Дончев е евентуалният водач на ГЕРБ за европейските избори

ssf1328_910x608_crop_478b24840aТомислав Дончев е евентуалният водач на листата на ГЕРБ за европейските избори през май,  съобщи председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на среща с областните структури на ГЕРБ от Плевен в село Чифлик, Троянско. Близо 150 активисти са на работната среща в „Чифлика Палас Ризорт“ (старата „Веника“).

„Искаме да дадем тон в дебата за евроизборите – да участват експерти, смислени хора, които познават Европа и нейните механизми, и да защитават националния интерес по най-добрия начин. Важно е водачът да е дете на партията, да го обичат хората, както в партията, така и тези извън нея. Да бъде истински експерт. Само по този начин ще успеем да привлечем максимален брой хора, защото ще вярват на човека, когото излъчим“, коментира Борисов. Председателят на ГЕРБ подчерта, че Дончев за момента е само вариант, партията ще изчака номинациите на всички областни структури, след което Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще се събере и ще обсъди листата.Управляващите ще фалират Националната електрическа компания (НЕК), това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Чифлик, Троянско.

„Стандарт енд Пуърс“ да понижава кредитните рейтинги на държавата, да предупреждава, особено, когато става въпрос за НЕК, означава, че те я привеждат в практически фалит. Още по-тежко ще става положението с това, че умишлено задържат цената на тока, с подмяната на ДКЕВР, ще фалират компанията.

 

Всичко това, с което в момента те залъгват обществото, че задържат цената на тока, всъщност взимат парите от другия джоб на човека през 100-процентовото държавно дружество НЕК. Когато пасивите се натрупат в него, пак същият човек, който иначе би платил с 2 % или 3 % по-висока цена на ток, ще ги плати като взети кредитни пари в НЕК, и когато фалира НЕК. Така че, нищо различно от това няма да се случи“, каза Бойко Борисов.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.