Къде се събират подписи за референдум в Ловеч?

gerb 3Определени са местата в областта, където гражданите могат да се включат в подписката за провеждане на референдум за изборна реформа предложен от президента на страната Росен Плевнелиев, организиран от Инициативен комитет. В  центъра на Ловеч има пункт, на който дежурят доброволци, съобщи пресцентърът на ГЕРБ. Жителите на общината имат възможност да направят това е в клуба на общинската структура в бл. „Кокиче” /зад новостроящия се храм в центъра на Ловеч/, както и следобед в офиса на партията в кв. Вароша.

В община Априлци подписка е в офиса на ПП ГЕРБ, втори етаж в сградата на РПК „Изток“ в Ново село. В община Тетевен – офиса на ПП ГЕРБ /старата сграда на ТКЗС, ет.2/ или в изнесения пункт в Тетевен на пл. „Сава Младенов”. В община Ябланица подписи се полагат в офиса на ПП ГЕРБ на пл. „Възраждане” 1. В общините Угърчин и Летница местата са офисите на ПП ГЕРБ, съответно на ул. „Васил Левски” 136 и на ул. „България” 19.

На пунктове в централната градска част има и в общините Троян и Луковит, както и в офисите на партията – Троян – ул. „Христо Ботев” 113 /бл. Коман/ и Луковит – ул. „Възраждане” 51.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.