Къде в Ловеч се събират подписи за референдум?

ГЕРБ определи местата в област Ловеч, където гражданите могат да се включат в подписката за провеждане на референдум за изборна реформа предложен от Президента на страната Росен Плевнелиев и организиран от Инициативен комитет. В градската градина в центъра на Ловеч ще има пункт, на който през деня ще дежурят доброволци и хората ще имат  възможност да изразят позицията си в подкрепа за провеждането на референдум. Жителите на общината ще имат възможност да направят това е в клуба на общинската структура в бл. „Кокиче” /зад новостроящия се храм в центъра на Ловеч/, както и следобед в офиса на партията в кв. Вароша.

В община Априлци подписка се провежда в офиса на ПП ГЕРБ, втори етаж в сградата на РПК „Изток“ в Ново село. В община Тетевен – офиса на ПП ГЕРБ /старата сграда на ТКЗС, ет.2/ или в изнесения пункт в Тетевен на пл. „Сава Младенов”. В община Ябланица подписи си могат да се полагат в офиса на ПП ГЕРБ на пл. „Възраждане” 1. В общините Угърчин и Летница, местата са офисите на ПП ГЕРБ, съответно на ул. „Васил Левски” 136 и на ул. „България” 19.

На пунктове в централната градска част ще върви подписката и в общините Троян и Луковит, като офисите на партията също ще приемат желаещи да се включат за провеждане на референдум – Троян – ул. „Христо Ботев” 113 /бл. Коман/ и Луковит – ул. „Възраждане” 51.

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.