В общинската организация на ГЕРБ Ловеч се родиха 4 бебета

DSCI0078Общинската структура на ПП ГЕРБ в Ловеч даде своя сериозен принос в борбата с демографската криза в града. Четири бебета – две момиченца и две момченца проплакаха за първи път в края на миналата и дори в първия ден на новата 2014 година. Да отпразнуват тяхното раждане се събраха днес по покана на общинската организация щастливите семейства. Денят не е случайно избран – по този начин ГЕРБ отбелязва Бабин ден. 
Най-малкият гост на тържеството се оказа дъщеричката на Петко Колев – Яница. Само тя събра смелост да се появи на купона, при това в прекрасна провокативна червена рокличка, като пренебрегна опасностите от грип и настинка. Затова, освен че стана фотомодел на вечерта, и първа получи подаръка си от ГЕРБ, връчен от административния секретар Валентина Недялкова, а щастливите мама и татко – поздравителен адрес от народните представители Корнелия Маринова и Николай Нанков. В него те пожелават на семействата здраве и щастливи мигове, а на децата безгрижно детство.
Подаръци бяха изпратени и за малките Давид и Михаил, както и за внучето на общинския съветник Петко Петков – Дорина, която се роди в първите часове на новата година. 
Тъй като семействата на всички бебета са пряко свързани с общинската организация на ГЕРБ, обмисляме създаването на нова структура - Бебе ГЕРБ, шегуваха се на тържеството присъстващите. Сладкарските изкушения на трапезата и доброто настроение създадоха приятна атмосфера, като основната тема на разговорите бе „Как да гледаме бебе по време на избори”.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.