Коледни грамоти и лакомства раздават в БЧК Ловеч

Доброволците от Български Червен кръст в Ловеч заедно със Сдружение „Взаимопомощ” приготвиха и подредиха маса, отрупана с разнообразни ястия. Имаше традиционни питки, пълнени сухи и пресни чушки с ориз и боб, сърми със зелев лист, тиквена баница, тутманик, меденки , лучник и още много други лакомства. После всички заеха местата си.

Цвети Георгиева – директор на ОС на БЧК,  ни приветства с топли, затрогващи слова и открива тържеството. От името на председателя на БЧК Христо Григоров, г-жа Георгиева връчи почетни грамоти на най-изявилите се в годините възрастни доброволци. Това са Атанаска Згалевска, Пенка Чуковска, Иванка Алексова, Йорданка Овчарова и Йонка Недялкова.

Атанаска Згалевска – координатор на Проекта „Повишаване информираността на обществото по проблемите на възрастните хора и лобиране за техните права”, вложи много усилия за организиране на изложбата.

Вкусните ястия от изложбата бяха направени от над 20 кулинарни магьосници по случай Коледните празници. Вкусните ястия бяха дарени на „Дом за възрастни хора” в село Сливек.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.