Три двойки на Роксмайл се представиха в Любляна

rock 2Много добро беше представянето на ловешките състезатели на 14 декември в Любляна, съобщиха от  Rocksmile. Там се проведе последният турнир за Световна купа по акробатичен рокендрол за тази година.

Три двойки на Роксмайл – Ловеч бяха част от Националния отбор и представиха България. Дебютантите на международни състезания Александър Нацев и Антония Василева се представиха на ниво и заеха 29 място.

В клас „Юноши“ двойката Мирослав Александров – Мария Георгиева заеха 45 място и завършват годината на 67 място в световната ранглиста, а при децата Александър Иванов – Цветина Нацева заеха 65 място, като след този турнир са на 60 място в световната ранглиста.

Много добро представяне направиха и бившите състезатели на ловешкия клуб и понастоящем от София Радослав Рачев – Красимира Георгиева, заемайки 21 място.
Делегацията на Националния отбор беше приета от посланика на България в Словения, а на следващия ден в залата дойдоха служителите на посолството ни и подкрепяха българските състезатели. На финалите присъства и президентът на Словения Борут Пахор.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.