„Господари на ефира“ излъчи репортаж за разврат в Троянския манастир

gospodari-na-efiraПредаването „Господари на ефира“ излъчи в понеделник репортаж за разврата, който, според анонимен младеж,  цари в Троянския манастир.“Доста похотливи са нашите духовници, а би трябвало да учат на морал, смирение и прочие добродетели“, разказва младежът.

Младият мъж, пожелал да запази своята анонимност, потърси „Господари на ефира„, за да разкрие потресващи факти за разврат, който цари в Троянския манастир.

От предаването, което се излъчва по Нова телевизия, съобщават: „От една седмица Варненската митрополия се тресе от скандали, чуха се обвинения в подкупен вот, дори в убийство. Междувременно до нас достигна друг сигнал, който потресе целия екип“.

„Във „Фейсбук“ получих покана от йеромонах Кирил Тодоров от Троянския манастир, а в процеса на писане получих предложение за гости в манастира. Искаше да бъдем гаджета понеже много ме харесва. Аз съм с нестандартна сексуална ориентация и реших да приема, тъй като си търся нещо по-сериозно. Запознахме се и след прекарани няколко нощи там имаше чувства и у двамата. Той се влюби в мен, аз в него съответно. И така няколко месеца. Разстоянието и ред други причини обаче попречиха и нямаше как да бъдем заедно.

Аз му отправих предложение да се разделим, той обаче на няколко пъти злобееше и отправяше заплахи,

аз се връщах при него и така три-четири пъти. Преди две седмици взех окончателното решение да се разделим и той в яд и нерви започна да ме заплашва, че ще плати на хора да ме пребият. Или ще съм негов, или няма да бъда на никой друг, ми каза той“, разказва момчето в репортажа, което пояснява още, че се е обърнало за съдействие към органите на реда и Прокуратурата, след като е било нападнато в столичен квартал.

По думите на момчето в Троянския манастир се случвали ужасни и непристойни за божии служители неща.

В стаичките, когато се приберат, някои духовници мастурбират, показват си половите органи, казва младежът.

„Имам дори един видеоматериал, на който ясно се вижда как йеромонах Кирил Тодоров си показва члена.

В друго видео същият разказва как наричат отец Августин – баба Гуси, а към отец Пахомий се обръщат с името Палома. Те си говорят в женски род. Тези хора водят всякакъв друг живот, но не и духовен“, твърди още той.

„Доста похотливи са нашите духовници, а би трябвало да учат на морал, смирение и прочие добродетели.

Не е скрито, че освен в Троянския манастир, и в Рилския манастир много монаси също са с обратна ориентация. Някои от тях си позволяват дори да ходят на столични заведения.

Може да ги разпознаете по това, че те поддържат предимно много къси бради“, обясни обърналият се към екипа на предаването мъж.

 

Един коментар към “„Господари на ефира“ излъчи репортаж за разврат в Троянския манастир

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.