Община Ловеч обяви денонощен телефон за сигнали – 601 276

Община Ловеч обяви телефонен номер, на който граждани може да подават сигнали за нередности и нарушения денонощно. Той е 601 276 и е на разположение 24 часа. На него отговаря дежурният по общински съвет за сигурност.

При постъпване на всеки един сигнал в рамките на работното време на общинската администрация дежурният, след като го е записал в съответния регистър, го отправя към ресорния отговорен служител – зам.-кмет или директор на дирекция в общината. При проблем, който не търпи отлагане, се докладва лично на кмета. За всички сигнали, постъпили през нощта, всяка сутрин се докладва отново на кмета, който разпорежда предприемане на нужните действия.

На тел. 601 276 може да се подават сигнали по проблеми, касаещи гражданите и визирани в Наредби № 1 и № 2 на общинския съвет – за опазване на обществения ред, чистотата и спокойствието на гражданите и за безопасността на движението. Най-честата информация, и досега подавана на този телефонен номер, е свързана с неизправности по пътната и ВиК-инфраструктурата, електроснабдяването, уличното осветление, с обществения ред, спокойствието на гражданите, бездомните кучета. На номера се подават и сигнали, постъпили на тел. 112.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.