Пет партии влизат в Реформаторския блок в Ловеч

OLYMPUS DIGITAL CAMERAРегионален съвет на Реформаторския блок бе  обявен в петък следобед в Ловеч. Пет партии, които не успяха да влезат в парламента на последните избори, дадоха пресконференция в партийния офис на  Народната партия „Свобода и достойнство“. В съвета участват още  СДС, „Движение България на гражданите“, ДСБ,  и БЗНС, съобщиха учредителите. Сред тях има местни лидери още от ВНС като Иван Семков (БЗНС), така и млади политици от последните избори като Емил Йорданов от „Движение България на гражданите“.
До края на ноември да бъде създаден и Граждански съвет, в който ще бъдат включени изявени личности и професионалисти от различни сфери, съобщи Иван Арабаджиев от СДС. Регионалният съвет е отворен за привърженици и от други общини в областта, заявиха още учредителите. В Ловеч ще работи и звено за координация.
Ние ще се стремим да придвижим обществото напред, като спрем кражбите от държавата, каза Владимир Стойчев, председател на контролния съвет на Народна партия „Свобода и достойнство“. Той заяви, че Реформаторският блок подкрепя стачката на студентите и ако тя продължи,  ще се постигне оставка на правителството.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.