Масов бой между роми на Боримския панаир

Масов побой между роми стана в събота на панаира в Борима, Троянско, съобщи полицията в Ловеч. На 26.10.2013г. около 18 часа по време на животинския пазар е възникнал скандал и последвал масов побой между две групи.OLYMPUS DIGITAL CAMERA В резултат са счупени всички стъкла  на два леки автомобила – „Фолксваген Джета“ и „ВАЗ 2101“. Извършен е оглед и  образувано досъдебно производство. Щети в процес на изясняване.

Тази година на панаира имаше големи групи роми, които предлагаха за продан коне, каруци и муниции. Някои продавачи демонстрираха добре дресирани животни, които сами влизат в пряг. Още следобед обаче настроението на търговците бе видимо превъзбудено, видя репортер на НГ. Вечерта поне десетина каруци с ромски семейства препуснаха от Борима към Троян.

В края на октомври в троянското село се събират производители и търговци  от близо и далече, за да предложат всякакви стоки и забавления. Един от най-известните селски панаири се слави и с животинския пазар, където се продава всичко – от кон до кокошка.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.