Четири общини представиха в Чифлик нов туристически продукт

OLYMPUS DIGITAL CAMERAЧетири общини от областта участват в новия туристически продукт, стана ясно на регионална контактна борса „По пътя на слънцето“ в петък в курортното село Чифлик, Троянско. Целта е да се обединят туристически забележителности в общините Ловеч, Троян, Летница и  Априлци и да се разработят възможности за популяризиране на региона.

Направеният анализ на целия туристически район показа, че има изключително голям потенциал, но е необходимо да се промотира по-усилено, а също и да се подобри обслужването, съобщи Владимира Коева, представител на една от фирмите. Направени са туристически пакети, които са удобни за употреба. Създадено е лого, което гласи: „Всеки се връща“, както и рекламен филм, брошури, дипляни, карти и други рекламни материали. Изработените 3D минимакети ще показват емблематични обекти в интернет. Ловеч е представен с Покрития мост, Троян – с Троянския манастир, Летница – с Крушунските водопади, Априлци – с пещера  и екопътека „Водните дупки“.

Продуктът ще бъде популяризиран на борсите в Русе, Велико Търново и София, както и в Лондон, Берлин, Хелзинки и Москва.

Форумът бе организиран по проекта „Устойчиво развитие на туризма чрез ефективен маркетинг и реклама на разнообразни атрактивни туристически продукти и услуги“, финансиран по ОП „Регионално развитие“.

На борсата в Чифлик присъстваха кметовете Минчо Казанджиев, Донка Михайлова, Красимир Джонев и Бенко Вълев, представители на администрацията, както и туроператори и хотелиери.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.