Спешни полицейски мерки за мача на Литекс /Ловеч/ и Локомотив /Пловдив/

На 26 септември от 21:00 часа, в гр. Ловеч ще се проведе футболна среща между отборите на  ПФК ”Литекс”-Ловеч и ПФК ”Локомотив”-Пловдив. На градския стадион и  прилежащата територия ще бъдат разположени необходимите полицейски сили за осигуряване на реда по време на мача и запазване на общественото спокойствие.

Феновете на ПФК “Локомотив”-Пловдив ще бъдат пропускани през транспортен мост  кв. ”Вароша”, отбивката за зоологическа градина и Севлиевски път. Същите ще могат да паркират МПС-тата си  пред паркинга на сградата на ”Пътна полиция”-МВР и паркинга пред фирма “Спарки-Елтос”.

– Пътуващите от и за селата Пресяка, Смочан и Гостиня ще бъдат пропускани по ул. ”Крайречна”, кв. ”Вароша” и района на пътен възел сектор ”Пътна полиция”-МВР и фирма ”ЕКО”.

– Гостите и гражданите на гр. Ловеч, които ще посетят футболната среща ще могат да паркират МПС-тата си на ул. ”Осъмска” от бул. ”Велико Търново” /автоцентър ”GOOD YEAR”/ до Транспортен мост и да се предвижат пеша до стадиона на града през “Железен мост” и “Пешеходен мост” на Община Ловеч.

70 униформени служители ще се грижат за реда и сигурността на зрителите преди, по време и след приключване на футболната среща. Полицейски екипи и патрули ще придружават феновете, които ще се придвижват с автобуси.

Традиционно до спортното съоръжение, полицейските служители няма да допускат малолетни лица без придружител, лица във видимо нетрезво състояние и всички посетители ще бъдат подложени на щателни проверки за притежание на пиратки и др. взривоопасни вещества.

Пресцентър ОД МВР-Ловеч

 

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.