Родителите на убитата Ивелина се съмняват делото да тръгне

OLYMPUS DIGITAL CAMERAСъмнения, че пак няма да бъде даден ход на съдебното дело срещу убиеца на Ивелина Славчева (25 г.) на насрочения за 19 септември процес изказаха родителите  на момичето. Подозренията са, че адвокатите работят за бързо производство и намалена присъда.

В събота близки приятели почетоха паметта на Ивка на лобното място на паркинга зад пощата в Ловеч. Точно там преди една година на 15 септември тя бе жестоко разстреляна с шест куршума от  тогавашния полицай Иво Маринов. Цяла година след жестокото убийство делото не е тръгнало. Предишното заседание на 15 юли бе отложено поради заболяване на адвокат Марин Марковски, който защитава убиеца.

Би трябвало да чакаме справедливост от съда, но вече се съмнявам, каза майката Рени, която настоява за ефективна и работеща съдебна система. За такова престъпление се предвижда лишаване от свобода до 20 години или доживотно без право на замяна.

Плочата, на която пише „В памет на Ивка. Почивай в мир!“, е направена със средства на родителите. Сред гражданите, дошли на поклонението, беше и депутатът Корнелия Маринова.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.