Ловешките велосипеди участваха успешно в световното изложение

bike 2Ловешките производители на велосипеди участваха успешно в поредното издание на световното изложение за велосипеди EUROBIKE 2013, съобщават от велоклуб „Пресечена скала“. По традиция изложението се проведе във Friedrichshafen – Германия между 28 и 31 август.  Малки и големи фирми от всички континенти пристигнаха, за да покажат своите най-високи достижения.

На ловешкия щанд и тази година бяха показани последните модели и новата колекцията за 2014 година. В каталога са включени велосипеди, които определено могат да отговорят на изискванията на потребителя за цена и качество.

Международното събитие представя съвременните тенденции в областта на велосипедите и компонентите, свързани с тях. Може да се види и всичко за колоездача и неговите потребности, като облекло, каски, навигации, инструменти, тренажори и др. Това е съпроводено с множество атрактивни и невероятни начини за презентиране на различните продукти.

Както винаги присъствието на световно известните фирми за производство на велосипеди привлече огромен брой посетители и потвърди класата на изложението. Трябва да се отбележи, че актуалните напоследък електро-велосипеди впечатлиха колоездачите с все по-добрите си възможности, прецизно изпълнение и дизайн. Проддуктите се радваха на завиден интерес от страна на публиката.

През последните няколко години ловешкият производител „БАЛКАНВЕЛО“ направи ръст в производството и продажбите на велосипеди. За целта е изключително важно е да се запазят взаимоотношенията с клиенти от Европа, където предимно фирмата предлага своите изделия. Новата колекция ще бъде представена скоро и на българският пазар и има какво да се види.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.