Дългогодишният служител на вестника Милка Накова отбеляза юбилей

Мил кръгъл юбилей сред местни поети и журналисти отбеляза дългогодишният служител на НГ Милка Накова (на снимката вляво). В залата на КДК в понеделник се събраха нейни приятели и близки, за да споделят радостта й.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Няма да ми стигне времето тази вечер да изброявам всичките радости и мъки, които съм преживяла. Щастлива съм, че имам двама синове добри, които са до мен в радост и беди. Да са живи и здрави! Имам и приятели добри. Затова да вдигнем чаши за живот и здраве, да се повеселим и за нищо лошо да не мислим!”  – това сподели развълнуваната поетеса, която има пет книги и 30 години служба в любимия вестник.

За нас е чест, че работим заедно за съхраняване на културните традиции на Ловеч, се казва в поздравителния адрес, подписан от председателя на КДК Стоян Георгиев. Нека словото да гради един по-добър свят, за който всички мечтаем, пише още в документа.

Спомени за съвместната работа в редакцията разказа главният редактор на НГ Цветан Тодоров, писателите Вихрен Венков и Христо Хараланов. По телефона с поздравления се включи бившият фотограф на НГ Цветослав Мирчев. (НГ)

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.