180 полицая пазят мача „Литекс“ – „Левски“

litex1408131

180 полицая ще пазят мача „Литекс“- „Левски“ на 18 август, съобщи полицията в Ловеч. Срещата е  от 21 в  Ловеч на градския стадион. Съоръжението и  прилежащата територия ще бъдат разположени необходимите полицейски сили за осигуряване на реда по време на мача и запазване на общественото спокойствие. Поради очаквания зрителски интерес и голяма посещаемост на футболната среща е изпратено предложение до кмета на гр. Ловеч за издаване на заповед за временно ограничаване на движението и паркирането на МПС-та около и пред стадиона за времето от 17:00 ч. до 24:00 часа за датата на срещата както следва:

-Феновете на ПФК “Левски” ще бъдат пропускани през транспортен мост  кв. ”Вароша”, отбивката за зоологическа градина и Севлиевски път. Същите ще могат да паркират МПС-тата си  пред паркинга на сградата на ”Пътна полиция”-МВР и паркинга пред фирма “Спарки-Елтос”. – Пътуващите от и за селата Пресяка, Смочан и Гостиня ще бъдат пропускани по ул. ”Крайречна”, кв. ”Вароша” и района на пътен възел сектор ”Пътна полиция”-МВР и фирма «ЕКО».

– Гостите и гражданите на гр. Ловеч, които ще посетят футболната среща ще могат да паркират МПС-тата си на ул. ”Осъмска” от бул. ”Велико Търново” /автоцентър «GOOD YEAR”/ до Транспортен мост и да се предвижат пеша до стадиона на града през “Железен мост” и “Пешеходен мост” на Община Ловеч.

Униформените служители ще се грижат за реда и сигурността на зрителите преди, по време и след приключване на футболната среща. Полицейски екипи и патрули ще придружават големите групи фенове, които ще се придвижват с автобуси.

От ОД МВР-Ловеч призовават ловчалии и гостите на града, при възможност да не използват личните си МПС за предвижване до стадиона, за да бъдат избегнати евентуални задръствания или счупвания и повреди по автомобилите. Традиционно до спортното съоръжение, полицейските служители няма да допускат малолетни лица без придружител, лица във видимо нетрезво състояние и всички посетители ще бъдат подложени на щателни проверки за притежание на пиратки и други взривоопасни вещества.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.