За мача с Ботев-Пловдив полицията въвежда ограничения

Полицията въвежда ограничения за мача в неделя, още повече, че един мост е затворен.  На 04.08.2013г. от 21.00ч. на стадона в гр.Ловеч ще са проведе футболната среща от първенството между отборите на Литекс-Ловеч и Ботев-Пловдив. На градския стадион и прилежащата територия ще бъдат разположени над 100 полицейски служители за осигуряване на реда по време на мача и запазване на общественото спокойствие.
Поради очаквания интерес към срещата се налага феновете на ФК „Литекс” да се предвижват до стадиона през кв. „Вароша” или Железния мост при ул. „Стефан Караджа”. По същият маршрут ще се извършва и изтеглянето им след края на мача. Привържениците на „Ботев” ще преминават по пътя с.Сливек, с.Горно Павликени, пътя Севлиево-Ловеч, кръстовището на сектор „Пътна полиция” и по ул. „Кубрат” до Спортна зала-Ловеч, където ще бъде обособен паркинг за МПС на пловдивските фенове.
Традиционно до спортното съоръжение, полицейските служители няма да допускат малолетни лица без придружител, лица във видимо нетрезво състояние и всички посетители ще бъдат подложени на щателни проверки за притежание на пиратки и др. взривоопасни вещества.

• Сектор „Пътна полиция” при ОД МВР-Ловеч информира гражданите, че при спиране за проверка, на място ще им бъде извършвана такава в системата за управление на фишовете и плащането по тях. При установяване на съществуващи и неплатени задължения на основание чл.171, т.1, буква „д” от ЗДВП във връзка с чл.157, ал.8 от ЗДВП ще се изземва свидетелството на водачът за управление на МПС. Шофьорската книжка се връща веднага след заплащане на глобата. Полицейските служители ще извършват и проверка за наличие на платена и валидна застраховка „Гражданска отговорност”. При установена липса, санкцията е спиране на автомобила от движение.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.