Милко Недялков: Поех поста, защото виждам път за Ловешка област

milko 1Поех поста заради самия себе си, но не заради кариерна реализация, а за това, че виждам един път, по който Ловешка област трябва да продължи да функционира и да постига нова резултати в това трудно време. Това заяви в понеделник новоназначеният областен управител на област Ловеч Милко Недялков.
На втория си работен ден той покани на среща народните представители от областта Корнелия Маринова и Николай Нанков, д-р Емил Райнов и Димитър Горов, Кирил Колев, кметовете на общините и председателите на общинските съвети от региона, медиите. Сред гостите беше и Венцислав Йотов, един от бившите областни управители.
На срещата присъстваха още Ваня Събчева и Сашо Данков – последните областни управители преди встъпването в длъжност на Недялков /Данков все още е зам.-областен управител/.
Първата ми основна задача, която в по-дългосрочен план е да продължи работата по областната стратегия за регионално развитие 2014-2020 г. Всички кметове на общини ще имат моето рамо за почистване речните корита, скоро ще има съвместна среща с представители на Басейнова дирекция по тази тема. Друга важна задача са обраслите пътища и тя ще бъде решена в краткосрочен план.
Недялков се обърна и специално към председателите на общинските съвет да изпращат материалите за заседания преди провеждането им, за да се произнесе областна администрация предварително и по този начин да не се стига до връщане на решения и до съдебни дела.
Поздравления Недялков получи от всички народни представители. Те изразиха задоволство от това, че именно той е назначен на поста и му пожелаха успех.
Досегашният областен управител Ваня Събчева декларира пълната си подкрепа към по-нататъшната работа на Недялков, като подчерта, че остава на работа в администрацията и е готова да сътрудничи по всички въпроси.
Милко Недялков бе назначен за областен управител в решение на Министерски съвет № 369 от 20 юни.

Един коментар към “Милко Недялков: Поех поста, защото виждам път за Ловешка област

 1. Да бре да път вижда
  заплата гледа да приижда.
  Областен правомощия няма
  това тука е само измама.

  На комунягите ако се противопостави
  поста си бързо трябва да остави.
  Всички капризите им изпълняват
  ако искат началници да го раздават.

  Харесвам

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.