Русенската рок група „Анекдот“ с първо място в Троян

OLYMPUS DIGITAL CAMERAРусенската рок група „Анекдот“ постигна голям успех на концерт в събота в Троян. която свири хард рок и бе викана многократно на бис.
В крайна сметка първо място бе присъдено на русенските тинейджъри –Божидар, Боян и Николай от „Анекдот”. В журито са Васко Кръпката, Денис Ризов от „Ахат” и Валентин Митачков, мениджър в MD Studio.
„Servant of the Frenzy”е песента, която ще бъде записана в MD Studio като награда от Общината. На второ място в класацията се нареди търновската група „Нормално” – тя получи микрофон награда и участие в предаването на Денис Ризов по БНТ.

В предаването на Васко Кръпката по СКАТ ще участват като награда (трета) – севлиевската група. Специална награда бе дадена на „Лопатарка” от Монтана – също участие в „Денис и приятели”.
В съботната вечер бе апогеят на феста – изпълнение на Васко Кръпката и Подуене блус бенд. Но на площада заваля дъжд. Но Васко Кръпката го надви, като не спря да свири, а публиката не си тръгна и го подкрепяше. След като пороят спря, „Подуене блус бенд“ пяха още дълго извън обявеното време.
Концертът бе част от програмата на „Рок академия“, която се проведе от 14 до 16 май на площада. Така бе даден старт на туристическия сезон, имаше и конкурс на авторска песен и бирен фест. Бяха представени новото лого и слоган на Троян.
Участваха „Лопатарка“ от Монтана, „Нормално“ от Велико Търново, No Limitt от Севлиево, Black Flames от Добрич, Metasound от Лом и ColdFear от Троян.
Сред изпълнителите първата вечер бе и троянецът Христо Младенов, станал известен с участието си в „Гласът на България“.
Васко Кръпката и „Подуене блус бенд“ многи ни помогнаха, участваха в творческата работилница и изнесоха страхотен концерта, сподели за НГ кметът Донка Михайлова. Сред другите официални гости с концерти бяха „Обратен ефект”, „Антидот“.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.