Васко Кръпката се пребори с проливен дъжд в Троян

OLYMPUS DIGITAL CAMERAВаско Кръпката се пребори с проливен половинчасов дъжд в събота вечер на площата в Троян, като не спря да свири, а публиката не си тръгна и го подкрепяше. След като пороя спря, „Подуене блус бенд“ пяха още дълго извън обявеното време.
Концертът бе част от програмата на „Рок академия“, която се проведе от 14 до 16 май на площада. Така бе даден старт на туристическия сезон, имаше и конкурс на авторска песен и бирен фест. Бяха представени новото лого и слоган на Троян. Сред аматьорските групи голям фурор предизвика групата „Анекдот“ от Русе, която свири хард рок и бе викана многократно на бис. Мислехме, че сте виц, преди да ви чуем, каза водещият. Представиха се още „Лопатарка“ от Монтана, „Нормално“ от Велико Търново, No Limitt от Севлиево, Black Flames от Добрич, Metasound от Лом и ColdFear от Троян.
Сред изпълнителите първата вечер бе и троянецът Христо Младенов, станал известен с участието си в „Гласът на България“.
Васко Кръпката и „Подуене блус бенд“ многи ни помогнаха, участваха в творческата работилница и изнесоха страхотен концерта, сподели за НГ кметът Донка Михайлова. Сред другите официални гости с концерти бяха „Обратен ефект”, „Антидот“. (НГ)

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.