Димитър Горов в компанията на журналист и театрал предложени за депутати от БСП в Ловеч

В неделя на своето второ заседание на 22-та конференция на Общинската организация на БСП – Ловеч, социалистите решиха да предложат но Областния съвет на БСП, пет кандидатури за обсъждане и включване в листата за народни представители на „Коалиция за България” от 11ловешки МИР за 42-то НС. Димитър Горов, Милко Недялков, Станимир Стоянов, Валентина Янкова, Васил Василев бяха избрани единодушно от присъстващите 94-ма делегати на конференцията. Първите четири кандидатури са събрали и най-много номинации в основните партийни организации, а кандидатурата на Васил Василев, директор на театъра, бе издигната в неделя от журналиста Милко Недялков. „Васко е добре познат в режисьорските и театралните среди, работи добре като общински съветник, млад човек с ново и много ценно мислене е, ще даде  по-различен цвят на нашата листа….” заяви Недялков.

Ловешките социалисти излязоха и с още две решения. Приет, бе отчета за работата на Парламентарната група на „Коалиция за България”и на народния представител от ловешки регион в 41-то НС Димитър Горов. „Оценката за работата на Парламента е дадена от хората от улицата. Народното събрание не  изкара своя мандат, което е ясна оценка на българските граждани за институцията.Това беше най-слабото Народно събрание в най-новата ни история. Живите факли  се превърнаха в емблема на 41-то Народно събрание”. Категоричен бе екс депутатът в своето изказване пред Конференцията.

По настояване на кмета на община Ловеч Минчо Казанджиев, бе прието и предложение до Националния Съвет на БСП за водачи на листи да се обсъжда само по една кандидатура за всеки избирателен район „Да си водач на листа в два региона е несериозно и неправилно, това може да доведе и до разочарование на наши членове и симпатизанти,защото няма как пълноценно една личност да работи в предизборната кампания в два региона” заяви Казанджиев.

До окончателното подреждане на депутатската листата на КБ за ловешки регион предстои заседание на Областния съвет на БСП,където ще бъдат разгледани и подредени всички кандидатури от осемте общини на ловешка област,  а след това и нейното утвърждаване от НС на БСП, който и ще определи водачите, гражданската квота и коалиционния партньор.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.