Ексдепутатът Димитър Горов говорил общо над 10 часа в парламента

OLYMPUS DIGITAL CAMERAЕксдепутатът Димитър Горов от „Коалиция за България” говорил общо над 10 часа в парламента, според неговите сътрудници, съобщи самият той пред журналисти. По активност той е на 13 място сред всички депутати. В понеделник Горов направи отчет на дейността си в 41 НС:

 „Изпълнявал съм задълженията си като опозиционен народен представител. Имам участието в 12 предложения за решения в НС от различен характер. Една част от тях са сформиране на различни комисии, три законопроекта, 98 въпроса и 5 питания, което е общо 103 въпроса и питания. Една част от тях са писмени, останалите са въпроси, които съм задавал основно касаещи проблеми от региона. Това са проблеми от Ловешка област, от осемте общини. Получавал съм в някои случаи удовлетворителни отговори, в повечето случаи не толкова”, съобщи Горов. Относно номинациите за депутати каза:

 

„В момента в БСП върви процедурата по номинациите. Листите винаги са били подреждане на три етапа. Първият етап са номинациите, вторият етап, който предстои, ще бъдат определени водачите на листите и местата на коалиционните партньори и на гражданската квота. В нашите листи около 20 % в зависимост от  дължината на листите, ще бъдат представители на гражданското общество и на коалиционните ни партньори.  БСП участва в изборите пак под формата „Коалиция за България”. До края на другата седмица трябва да минат и подреждането на листите в общинските организации. Предложенията на общинските организации към областните организации за местата и вече на базата на формираните водачи, граждански квоти и коалиционни партньори ще бъдат подредени и останалите листи. При нас нещата ще бъдат определени от областните структури на партията.

В Тетевен е минала конференцията и са предложили Цецка Димитрова, в Летница са издигнали Димитър Горов, Евгени Узунов и Михаил Миков. В Ловеч предстоят, вече има 12 – 13 предложения, но този процес продължава. Конференцията на общинската организация на БСП ще бъде на 24 март, в неделя, и ще направим предложенията към областния съвет на имената, които предлагаме да участват в листата.”

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.