Трима младежи в тежка катастрофа тази нощ на пътя Къкрина – Ловеч /Обновена/

Трима младежи са пострадали тежко в катастрофа около 3 часа тази нощ на пътя Къкрина – Ловеч съобщи БНР. Директорът на ловешката болница д-р Тихомир Бенев потвърди, че състоянието им е критично.

29-годишният шофьор е с черепно-мозъчна травма и е на апаратна вентилация. Той ще бъде транспортиран до реанимацията на болницата в Плевен. 22-годишен мъж е с лицево-черепна травма, със счупена горна и долна челюст, както и с разкъсан премахнат далак. Д-р Бенев уточни, че се чака специалист от „Пирогов”, тъй като е опасно да бъде транспортиран. Третият пострадал е на 23-години, с гръбна травма и е опериран в ловешката болница.

Водачът е загубил контрол над автомобила и колата е попаднала в канавка. От полицията съобщиха, че и тримата пострадали са пътували без предпазни колани.

По-късно стана ясно, че тримата млади мъже са на възраст между 22 и 29 години. Шофьорът загубил управление, автомобилът излязъл от шосето, ударил се в насип пръст и паднал в канавка край пътя.

29-годишният водач  е с черепно-мозъчна травма и опасност за живота. Той ще бъде транспортиран в болницата в Плевен, съобщи БНР.

Единия от пътувалите в автомобила младежи – на 22 г., е с лицево-челюстна травма, наложило се е отстраняване на далака му.

Третият ранен – на 23 г., има травми в коремната област.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.