Бойко Борисов не спря нито при протеста, нито при симпатизантите си в Ловеч

OLYMPUS DIGITAL CAMERAДве групи граждани с коренно различна нагласа посрещнаха Бойко Борисов в Ловеч. Първо на входа на Езиковата гимназия 20-ина младежи с готови лозунги срещу „мутренската държава” го освиркаха. Час по-късно голяма група предимно възрастни хора ръкопляскаха на бившия премиер на площада пред новостоящия се храм.

Председателят на ГЕРБ не се спря и при двете групи. На първите само им помаха от волана на черния си джип. При вторите премина с думите „Простете ми”, без да се задържи нито за минута.

По-рано на журналистически въпрос на кого е искал прошка за Сирни Заговезни, Бойко Борисов отвърна: „Аз искам прошка само от Господ и народа”.  А дали не би простил никога на някого, отвърна с характерното: „Това не е ваша работа!”. Народът сваля и да вдига, дал съм цялата власт на народа да прецени каква власт иска, каза бившият премиер.

С по-голяма охота той разказа, че неговото правителство е осигурило общо 600 000 лв. за строящия се храм и строи с пълна сила новата спортна зала на Езиковата гимназия, която трябва да е готова до 24 май. В сградата, чийто покрив вече е готов, беше дошъл и кметът Минчо Казанджиев, прибрал се след дълга визита в Италия и Португалия.

Бойко Борисов, както и придружаващият го Цветан Цветанов, председател на партията ГЕРБ, отказаха да коментират нападките на Лютви Местан от ДПС, изречени ден по-рано в Ловеч. Питайте ги те какво са направили по време на тройната коалиция, контрира  Цветанов, който остана доста време да си говори със симпатизантите на площада. Той съобщи също, че в неделя е имало промяна в общинските ръководства на партията в Луковит и Тетевен.

По-късно в офиса на ГЕРБ Цветан Цветанов проведе среща с областното и общинското ръководство на партията. Цветан Цветанов беше придружаван областния координатор на ГЕРБ Николай Нанков и досегашните депутати на ГЕРБ.

Един коментар към “Бойко Борисов не спря нито при протеста, нито при симпатизантите си в Ловеч

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.