„Литекс“ прави фенклуб в детска градинa, Стоичков подарява помагала и играчки

литекс стоичком в детска гр„Литекс“ вече може да се похвали и с уникален фенклуб от хлапета, чиято възраст не надминава 5 години, съобщи сайтът на ловешкия клуб. В понеделник лично треньорът Христо Стоичков инспирира инициативата в ловешката детска градина .„Слънце“, където бе посрещнат еуфорично от малчуганите. Футболната легенда подари на всички комплекти за рисуване, учебни и спортни помагала, както и много игри. Това не е първа такава проява на Камата. Често той участва в благотворителни акции, давайки личен пример за отношението към хората в нужда. Наскоро заедно с целия отбор Стоичков се включи в каузата на дъщеря си Мика, с която бяха събрани средства за домове за сираци в страната
„Освен на спорта, трябва да наблягате на ученето, да развивате вашата творческа мисъл и талант, да рисувате, да пеете… Всичко това ще ви помогне да се изградите като личности, а ако го правите задружно и в колектив, успехите още по-лесно ще дойдат“, сподели Стоичков.
Той беше поздравен с импровизиран концерт от песни, а специално написаното за него стихотворение видимо го разчувства. Стоичков обеща да се превърне в треньор на своите нови приятели за предстоящото първенство между детските градини в Ловеч.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.