Уволниха Люба Кулезич от ТВ7

любаРъководството на TV7 взе решение да не продължава договорните отношения на телевизията с водещата Люба Кулезич, съобщиха от медията. И още: Г-жа Кулезич отказа да спазва елементарните журналистически стандарти за правене на публицистика – показването на различните гледни точки. Г-жа Кулезич не спази принципите на балансираността в ситуация, в която обществото е в състояние на масов протест и крайно настроено към политическия модел. В последното издание на „Насреща Люба Кулезич” беше накърнено достойнството и правото на гледна точка на протестиращите български граждани и беше отразен само един политически тип позиция.
„Ръководството на телевизията се разграничава от това поведение и заявява отново своята позиция на пълна подкрепа на гражданското общество и показването на гледните точки на протестиращите. Благодарим на Люба Кулезич за съвместната работа, в която имаше и много положителни моменти”, заяви изпълнителният директор на TV7 Николай Бареков.

Други считат, че причината е, че си изказаха мнения в неделя, , че протестите са започнали след отказа за АЕЦ-Белене. В интервю  руски офицер (бивш) от КГБ каза, че те поддържат агентура от 50 души у нас и ни считат за уязвим и манипулируем партньор. Друга причина е премахването на посредниците за природния газ. Освобождаването идва изненадващо, изглежда телевизията прави завой от подкрепа на ГЕРБ към улицата.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.