Бойко Борисов сдава властта, така Фейсбук победи или новата анонимност в действие

bbПремиерът Бойко Борисов обяви в парламента, че правителството на обяд ще подаде колективно оставка. ГЕРБ няма да участва в служебно правителство заедно с БСП, ДПС и ДПС, каза Борисов. Щом улицата иска така, тръгваме.

Няма да участвам в управление, в което полицията ще се бие с хора, няма да има политически дебат и ще се плашим с протести“, заяви още той.

„Досега съм се явявал на избори винаги сам, по закон. На избори са се явявали ГЕРБ винаги, когато ЦИК, РИК и законът са описали. Никога не сме се явявали на избори, за да ни упреква някой, че ще искаме да манипулираме изборите по наши правила. След като искат такова управление на държавата, да видим. Няма да участвам в управление, в което полицията се бие с хората и няма да има политически дебат, а ще се плашим с протести“, каза още Борисов.

Така Фейсбук на практика взе властта. Навярно новото правителство ще си избира чрез мрежата, коментират запознати. Както знаем, улицата не иска никакви партии, загубили доверие. Други партии няма, очертава се дълга криза и хаос в обществото. На практика на политическата сцена излиза „новата анонимност“, чиито последици никой в момента не може да предвиди.

Оставката нищо не решава, ГЕРБ избяга от отговорност, коментира Иван Костов.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.