Опит да вкарат метадон в затвора, починал пациент

Констатиран е опит да се вкара нелегално метадон в Ловешкия затвор, съобщи полицията. На 25.12.2012 г. около 15.45ч. неизвестен извършител е прехвърлил през оградата на Затвора в открито място за престой на болните лица от затвора, шише с неустановено количество безцветна течност с надпис на шишето „Метадон“ и един ключ тип шестостен, обвити в безцветно тиксо. Извършен е оглед на местопроизшествието. Образувано е досъдебно производство.
Масово сбиване стана на 23 декември в селои Ъглен, Луковитско. Сигналът е получен около 04:00 часа в РУП Луковит след сбиване между две групи мъже от Ъглен и село Ракита, Плевенско. В резултат е потрошен лек автомобил.
При направения оглед се останови, че на лек автомобил „Мазда – 323“ са счупени предни фарове, преден десен мигач, предна маска, заден десен стоп, предно и задно ляво стъкло, предно и задно дясно стъкло, задното стъкло, напукано предно стъкло, по преден капак, таван и предна дясна врата има следи от вдлъбнатини. При сбиването леко пострадали са Й.Й. 21-годишен, П.П. 22-годишен, Н.П. 15-годишен, Ю.С. 44-годишен, Т.Т. 26-годишен, Н.С. 24-годишен, всички от с. Ракита, обл. Плевен, прегледани са в „Спешна помощ“ и освободени. Започнато е досъдебно производство.
Бивш пациент на психоболницата е починал след предозирана доза, най-вероятно наркотици. На 21.12.12г. в 06.15ч. в стая на второ мъжко отделение на ДПБ Ловеч е намерен починал 29-годишен мъж от Ловеч. При извършения оглед видими следи от насилие не са установени. Образувано е досъдебно производство. Според запознати със случая, човекът е бил пуснат в отпуск и е приет по спешност след предозировка.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.