Нов акт на насилие в Ловеч: Момче ръга с нож съученик

Момче наръга с нож съученик в Ловеч. Инцидентът е станал днес около 10 ч. в двора на Професионалната гимназия по механоелектротехника. Това е точно три часа преди в града да пристигне премиерът Бойко Борисов, който бе прекъснат по време на тържеството с въпроси за застреляната по-рано Ивелина Славчева. Не е ясно дали премиерът по време на отркриването на съда е знаел за днешния инцидент.

Пострадалият младеж се казва Васил Василев (16 г.) и е ученик в 10 „ж“ клас на училището, съобщи Дарик радио. Между двамата възникнал скандал, Васил ударил другото момче, след което то отвърнало с ножа и хукнало да бяга.

За инцидента потвърдиха и от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Ловеч. Нападателят бил заловен и задържан от служителите на реда.

Васко е намушкан два пъти с кухненски нож в гърба, свидетелства негов съученик. Хладното оръжие било донесено в гимназия по механоелектротехника от две деца, учещи в Професионалната гимназия по икономика, търговия и услуги, твърди той.

Васил е преминал през спешното отделение на ловешката болница. После е транспортиран в неврохирургията на университетската болница в Плевен, съобщи директорът на ловешкото здравно заведение д-р Тихомир Бенев. Ножът е засегнал гръбначния стълб, затова се е наложило преместването на младежа. Той е откаран в стабилно състояние в специализираната клиника.

От ръководството на Професионалната гимназия по механоелектротехника отказаха коментар, мотивирайки се, че по случая се води следствие.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.