Днес погребаха убитото от полицай в Ловеч момиче

Днес в църквата „Света Троица” в Ловеч бе поклонението пред убитото от полицай момиче в събота. Близо два часа се извиваше опашката от чакащи. Жестокото престъпление разтърси жителите на Ловеч.

Трагедията станала на паркинг до дискотека „Илит” към 5 часа сутринта.  Иво Дончев Маринов (33 г.), служител на звено „Охранителна полиция“ към местното РПУ, дебнел жертвата си от своя автомобил. Той видял как Ивелина Георгиева Славчева (25 г.) излиза от заведението с приятел и приятелка. Тримата се качили в мерцедес. Ивка седнала на предната седалка до шофьора. В тъмното се приближил полицаят и попитал: „Как си, Ивке?” След това вдигнал служебния пистолет „Макаров“. Четири куршума попаднали от упор в главата на младата жена, един във врата. С раздробен череп, тя издъхнала на място. Иво Маринов сменил пълнителя, заредил, качил се в колата си и отпрашил.

От дома си се обадил в „Спешна помощ“ да пита дали при стрелбата има и други пострадали освен Ивка. Там пристигнали колегите му и го арестували пред очите на майка му. Той не оказал съпротива.

Ченгето и жертвата, която работила като застраховател в компания „Армеец“, се познавали от около година и половина. На няколко пъти Иво Маринов опитвал да се сближат, но тя му казвала, че е безразличен. Пишели си във фейсбук, пращали си есемеси, но до връзка така и не се стигнало. Полицаят смятал, че никоя жена не може да устои на чара му, сочат познати. Наскоро Ивка заличила полицая сред приятелите си във фейсбук.

Един коментар към “Днес погребаха убитото от полицай в Ловеч момиче

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.