Мотивите на тройния убиец от Ябланица остават загадка

Със смъртта на тройния убиец от Ябланица Гаврил Петков мотивите за страшното престъпления остават загадка. Както е известно, миналия понеделник, след три експертизи на Научноизследователския институт по криминалистика и криминология към МВР, се доказа, че тялото на починалия възрастен мъж край Ябланица е на самия убиец.

Полицията издирваше беглеца безрезултатно близо 10 месеца. През това време се нароиха толкова версии и мотиви за действията на 73-годишния убиец с швейцарски паспорт, че са достойни за Холивуд. Най-интересното е, че докато престъпникът бе търсен по граници и около Габрово и Априлци,  той е бил съвсем близо до местопрестъплението. Според намерените вещи и дрехи, той е живял в близката махала.

След като стана ясно, че откритият на 28 юли т.г. край Ябланица разложен труп е на Гаврил Петков, неговият син ще може да го погребе. Такива намерения той декларира по-рано. Трагедията в Ябланица стана на 19 септември 2011 г., когато старецът разстреля от упор сестра си, племеника си и внука.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.