Бивш кмет на Дерманци блъсна жена в Плевен

Бившият кмет на ловешкото село Дерманци блъсна служителка на съдебната охрана в Плевен в петък миналата седмица, съобщи сайтът Брягнюз.  Инцидентът станал на пешеходната пътека, непосредствено до сградата на Съдебната палата. Пострадалата е Нели Маринова, на 30 години.

Охранителката е блъсната от автомобил „Пежо”, като жената е влачена по асфалта близо 20 м. По настилката имаше и следи кръв. Маринова е прегледана на скенер в университетската болница в Плевен. Засега не са открити сериозни травми, жената е с охлузвания по лицето и в шок от преживяното.

Зад волана на пежото е бил бившият кмет на ловешкото село Дерманци Стойко Стойков, на 30 години. Той навлязъл в регулираното със светофар кръстовище на зелено, но пропуснал да даде предимство на пешеходката, разказаха очевидци на инцидента. Според тях шофьорът търсил място за паркиране и затова си отклонил вниманието.

Стойков се оправдал, че сутрешното слънце го е заслепило. Той има 12-годишен опит като шофьор и досега няма нарушения на пътя.

До миналите местни избори Стойко Стойков бе управник на Дерманци. Той бе издигнат от Комунистическата партия на България, и бе най-младия кмет в Ловешка област /избран е за кмет на 25 години/.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.