Намериха трупа на тройния убиец от Ябланица

Намериха трупа на тройния убиец от Ябланица, който вероятно е умрял от естествена смърт, съобщи полицията в петък. Гаврил Петков (72) се издирва от 20 септември м. г., когато във вила край Ябланица застреля  трима свои роднини. Загинаха сестра му, нейния син и внук. Тежко ранена бе майката на убитото дете. След това Гаврил Петков подпали семейната вила, която може би е причина за кървавата баня

Майката бе ранена в главата, корема и бедрото и бе настанена в болница с опасност за живота. Чак след тримесечно лечение тя се върна към нормален живот.

Жертвите на Гаврил са могли да бъдат двойно повече. Другият племенник се отървал на косъм, тъй като пистолетът на хладнокръвния убиец засякъл. Съседка, която пък била в стаята, се скрила под масата и избегнала куршумите. По-късно жената постъпила в психодиспансер заради шока от потресаващата гледка.

После Петков се укри, отвлече таксиметров шофьор, а след това следите му се изгубиха. Той беше обявен за международно издирване, тъй като има швейцарски паспорт и можеше да напусне страната.

Тази седмица ДНК анализ ще покаже окончателно дали откритото тяло край пътя между град Ябланица и село Добревци е на Гаврил Петков. Експертизата е необходима заради напредналата фаза на разложение на трупа.

По неофициална информация при разпознаването роднините на Петков не са установили с абсолютна сигурност дали умрелият е той. Разследващите обаче смятат, че грешка няма да има и резултатът от ДНК пробите ще бъде положителен.

 

 

 

 

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.