Освободиха от полицията двата охранители на окрадения инкасо автомобил край Къкрина, Ловешко

Освободиха от полицията двата охранители на окрадения инкасо автомобил край Къкрина, съобщи Фокус. Не е установена съпричастност на водача на инкасовия автомобил и извършителите на въоръжения обир, който бе извършен в района на с. Петко Славейково, община Севлиево, съобщи говорителят на областната дирекция на МВР в Габрово Велико Търново Десислава Маджарова.

Водачът и охранителят са разпитани вчера и са освободени. Фирмата, собственик на инкасаторския автомобил, няма да каже сумата, която е превозвана и открадната, предаде Фокус.

Договорите с клиентите са конфиденциални и тази информация е поверителна. От фирмата са уверили, че откраднатите пари са малка част от превозваните. Това се дължи на самите охранители, които са пътували в инкасовия автомобил. Те не са се поддали на заплахите и не са съдействали на грабителите, а са стояли в автомобила. Важна роля е изиграла и бързата намеса на органите на реда.

Все още не е установено колко точно са били нападателите. Не е установена и собствеността на опожарения бус, тъй като пораженията са много и е трудна обработката.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.