Коледари посрещнаха на 23 декември първенците на Ловеч

Коледари при Ваня Събчева

Броени часове преди Бъдни вечер, коледарски наричания огласиха кабинета на областния управител на Ловеч инж. Ваня Събчева, съобщи нейнният пресцентър.

Инж. Събчева и цялата администрация посрещна коледарската дружина от Ресурсния център в Ловеч и доброволци от Центъра за работа с доброволци към Регионалната библиотека „Проф. Беню Цонев“. Те редиха стихове за доброто от поета Недялко Йорданов, както и автентични коледни наричания.

Вашите посещения тук са едни от най-хубавите моменти в работата ни. Благодаря ви, че не ни пропуснахте за един от най-светлите християнски празници. С тези думи Събчева посрещна гостите си.

Коледари в общината

Коледарска група от Народно читалище „Изгрев – 1926 г.” – с. Българене, деца от Ресурсен център – Ловеч, и доброволците от Центъра за работа с доброволци към Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев” пък бяха гости на общината. Те поздравиха администрацията с настъпващите Коледно-новогодишни празници с пожелания за здраве и успехи.

С Коледна благословия от Ловешкия край зарадваха общинските служители доброволци от Центъра за работа с доброволци.

Кметът Минчо Казанджиев им връчи като дар голям кравай. Заедно с председателя на общинския съвет Корнелия Маринова двамата лично връчиха подаръци на всички участници в коледното тържество.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.