Областният управител Ваня Събчева при „Непобедимите 2 “ (The Еxpеndables 2) в Деветашката пещера

Дейвид Варод Ваня Събчева и Долф Лундгрен

Областният управител на Ловеч Ваня Събчева се срещна днес с част от филмовата продукция на „Непобедимите 2” (The Еxpеndables 2) , които работят в Деветашката пещера, съобщи пресцентърът на институцията. На снимката младата дама е с продуцента Дейвид Варод и кинозвездата Долф Лундгрен (вдясно).

На 24 ноември приключиха тридневните масови сцени, в които участваха и много ловчалии. Другата седмица ще се снима само с определени герои, научи НГ. На снимки днес е бил и самият Силвестър Сталоун. Достъпът до Слаой обаче е силно ограничен от охраната. За отбелязване е, че кариерата на  екшън- изпълнителя Долф Лундгрен (Универсален войник) тръгна нагоре с „Роки 4”, където играе със Слай.

Областният управител на Ловеч за втори път посещава снимачната площадка на „Непобедимите 2“ в Деветашката пещера. Преди седмица тя се убеди на място как вървят подготвителните работи за снимачния процес и дали се спазват указанията на културното министерство и други ведомства.

Днес бе посрещната лично от изпълнителния директор на „Ню Бояна Филм“ Дейвид Варод и от звездите на продукцията.

Събчева изрази задоволството си, че мостът, построен от продукцията за 600 000 лева, ще бъде дарен на България след приключване на снимките.

Мостът над река Осъм пред пещерата е дълъг 114 метра и възстановява достъпа до природната забележителност. Тя е един от 100-те национални обекта на Българския туристически съюз. За отбелазване е, че старият военен мост бе буквално откраднат за старо желязо.

Областната управа е убедена, че мостът и големият интерес към мегапродукцията ще възродят туризма в региона, за което благодари на създателите и екипа.

Снимките протичат при силно изразен граждански протест на екозащитници от страната, според които е нарушено спокойствието на колонията от прилепи в пещерата.

 

 

 

 

 

Един коментар към “Областният управител Ваня Събчева при „Непобедимите 2 “ (The Еxpеndables 2) в Деветашката пещера

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.