Втори кастинг за продукцията „Непобедимите 2” ще има в неделя

Актьорът Александър Косев водеше кастинга

Втори кастинг за продукцията „Непобедимите 2” ще има в неделя от 11 часа във Вароша при същите услоия като първия, научи НГ. Тези, които са минали, не е необходимо пак да идват.

Невиждано множество можеше да се наблюдава в понеделник на обяд на площада в ловешкия квартал Вароша, където се проведе кастинг за блокбастъра „Непобедимите – 2”. Над 300 души дойдоха по обявата, според която се набира статисти за масовите сцени във филма, в който участват световноизвестни актьори Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Брус Уилис, Арнолд Шварценегер, Долф Лундгрен, Жан-Клод Ван Дам. Снимките ще се провеждат на 22, 23 и 24 ноември в Деветашката пещера.

Първият кръг на кастинга се състои от снимка в цял ръст, обясни известният актьор Александър Косев („Клиника на третия етаж”), който се занимава с избора на масовките. След това избраните от режисьора ще бъдат уведомени по телефон кога и къде да се явят за снимките.

Сцената е сложна, с физически натоварвания, тъй като е батална и ще има попадения от снаряди, обясни Александър Косев. Това поставя известни условия за физическа издръжливост, още повече, че работният ден в киното е с продължителност 12 часа. За успокоение, толкова е и в американското кино, вметна ръководещият кастинга.

Избраните ще тръгват с автобуси на продукцията около 5,30 часа сутринта и ще се връщат вечер. Това накара някои кандидати сами да се откажат. Интересен факт бе, че между кандидатите за кастинг имаше и пенсионери над 80 години, въпреки че условието за възраст бе до 65 години. Искаме да се раздвижим малко, обясниха възрастните желанието си пред репортер на НГ.

Заплащането на снимачен ден е 30 лв., осигурява се закуска и обяд. Снимачният екип е от 350 души и затова е необходима абсолютна дисциплина, обясниха от екипа.

Не си правете илюзия, че ще можете да отиде до Силвестър Сталоун и да му вземето автограф или да го снимате, той се охранява много строго, разсея илюзиите на младите участници Александър Косев.

Първи на кастинга минаха децата с родителите си, после дамите и накрая мъжете. В крайна сметка бяха направени снимки на около 200 души. На учениците ще им бъде издаден документ за пред училищните власти. До 3-4 дни след кастинга започва информирането на избраните.

Дошъл съм, защото тренирам карате и съм гледал първия филм „Непобедимите”, който е много интересен и много ми харесва, обясни малкият  Галимир (8 г.), пристигнал с майка си на кастинга.

По пазарите няма пари и затова съм дошъл, обясни пък Веселин от Ловеч, който работи на сергия на пазара. Там аз никога не мога да изкарам 30 лв. на ден, освен това съм се снимал вече в „Хан Аспарух” и „Юлия Вревская”, обяснява снажният българин.

Група момичета също бяха сред кандидатите – Христина, Глория, Мадлен и Стефани, от различни ловешки училища също бяха дошли с голям ентусиазъм заради световните  звезди в продукцията. (НГ)

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.