Плакатната битка в Ловеч започна три седмици преди кампанията

 

Пловакативният плакат на Иван ПървановВ Ловеч плакатна война между разните кандидат-кметове започна близо 3 седмици преди официалното стартиране на кампанията за Местни избори 2011. За неин подпалвач е нарочен независимият кандидат Иван Първанов.

64-годишният кореняк ловчалия разлепи плакати, обещаващи работа като зам.-кметове без портфейл на настоящия градоначалник социалист на областния град Минчо Казанджиев и на Корнелия Маринова, кандидат-кмет на ГЕРБ. Според негови съперници, изявата на строителния инженер е старт на предизборната му кампания и като такава е в нарушение на решение № 656 от 02.09.2011 г. на ЦИК, което оглася и че предизборната кампания започва на 23 септември, и приключва в 24 ч на 21 октомври 2011 г.

„Това не е старт на предизборната ми кампания, а сериозно предложение, което ще е в сила още щом приключи изборния ден, 23 октомври“, заяви с усмивка енергичният баща на едно дете, завършил Ташкентския политехнически институт, специалност: промишлено и гражданско строителство.

Според неговите думи, в Ловеч разните партии вече били задвижили своите отговорни функционери, за да остане местната власт отново в ръцете на БСП.

„За мене социалистическата партия управлява в Ловеч 22 години, въпреки, че от 1991 до 1995 година кметът на града бе от СДС. Тези, които следят отблизо местния политически живот, знаят добре за какво говоря…“, твърди мъжът, работил от 1974 до 1999-а на строителни обекти в Азия, Африка и Латинска Америка, и владеещ португалски, испански и руски езици.

Милен НАНКОВ

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.