Три къщи изгоряха край Чифлик, Троянско

Три къщи са изгорели при пожар в месността „Троанското“ край Чифлик, съобщи ловешката полиция. Сигналът за пожара е подаден около 21.50 ч. на 3 август в РУП Троян. Огнеборците не са успели да спасят постройките, които са изгорели напълно. На следващия ден е установен извършителя на палежите, който е 33-годишен от същото село.

От полицията съобщават за още 5 пожара, регистрирани на 4 август в Ловешко. По неустановени причини е изгоряло купето на лек автомобил „Фолксваген Голф“, паркиран на улица в града.

В същия ден пожарникарите са гасили пламъци, възникнали от ел. табло на кооперация в с. Баховица. Щетите са: изгорели ел. таблото, командно табло на зърносушилня и 30 кв.м. опушени стени. По първоначални данни пожарът е възникнал заради кражба на кабели.

Около 21.40 ч. същата вечер е подаден сигнал за пожар в изоставено нефункциониращо и разбито бивше училище в с. Дренов. Изгорели са 30 кв. м. под. Спасена е сградата.По данни на кмета на селото вероятна причина за пожара е детска игра.

Около 100 кв. м. суха трева на разклона за с. Хлевене е изгоряла заради запалена и изоставена гума. Други 2 дка. суха трева е изгоряла до кв. „Продимчец“.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.