Не ме е посъветвал нищо, уточни Бенко Вълев от Априлци за Симеон Дянков

Бенко Вълев

Не ме е посъветвал нищо, както и аз не съм го съветвал, всеки си има своя път, уточни Бенко Вълев, вуйчото на Симеон Дянков и кандидат-кметна ГЕРБ за Априлци тази сутрин по национална телевизия. Младата репортерка питаше какво са си казали двамата. Репортажът показа къщата на икономиста в Априлци, басейна и хотела му. Между другото стана ясно, че една от идеите на Бенко Вълев и да върне овцете в планинския град.

На 30 юли бяха утвърдени поредните трима кандидат кметове за Ловешка област на ПП ГЕРБ. Освен Бенко Вълев за Априлци това са Иван Грънчаров за Луковит и Симо Иванов за Ябланица.

„Бенко Вълев трябва да спечели изборите в общината още на първия тур“, заръча Цветанов при представянето на Вълев, като не скри роднинската му връзка с вицепремиера Симеон Дянков. Вълев е доцент по микро- и макроикономика в Техническия университет в София, както и доктор по икономика от Икономическия университет в Берлин. В Априлци е управител на хотел „Априлци 1876 г.“.

Бизнесменът Иван Грънчаров ще се бори за кметското място в община Луковит. Той е управител на собствена фирма за растениевъдство, млекопреработване и търговия на едро и дребно.

Симо Иванов ще се състезава за община Ябланица. Той е общински ръководител на ГЕРБ и общински съветник. Икономист, управител на фирма.

Вече са утвърдени от Изпълнителната комисия и кандидатите за Ловеч – Корнелия Маринова и за Троян Минко Акимов.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.