Корнелия Маринова е кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Ловеч

Корнелия Маринова и обл. управител Н. Нанков (вляво) откриват кабинети

Днес ГЕРБ оповести кандидатурата си за кмет на община Ловеч – това е Корнелия Маринова. В момента Корнелия Маринова е директор на училище „Васил Левски” в Ловеч. Кандидатурата беше оповестена на брифинг в София от председателя на Националния предизборен щаб и зам.-председател на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. Корнелия Маринова е един от най-амбициозните училищни директори Ловеч. Повереното й училище проведе множество инициативи, осъществи проекти чрез които се ремонтира основно, снабдено и с видеонаблюдения, издава училищен вестник.

В края на декември м. г. бяха открити два нови компютърни кабинета. Новите придобивки са осъществени със средства от делегираните от държавата пари за дейността на училището. Общата инвестиция бе около 30 000 лв, с която са разкрити над 30 работни места.

Самата Маринова е член на общонационалния комитет „Васил Левски”. В единствения случай, когато името й бе забъркано покрай скандал, тя единствена излезе с обяснение и се разграничи от нарушителите.

Най-вероятно Корнелия Маринова ще трябва да преодолява като главен съперник сегашния кмет на БСП Минчо Казанджиев, но неговата кандидатура още не е факт.

Един коментар към “Корнелия Маринова е кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Ловеч

  1. Корнелия Маринова е достоен и силен кандидат. Хубаво би било да обявявш с еднакъв патос всички кандидати. Не ме разбирай погрешно, не става дума за моята кандидатура. Медиите, когато са обективни, регистрират фактите. Различните реакции, при еднакъв тип новини, приличат на слагачество. Не ми се сърди, знаеш, че винаги пиша/говоря истината.

    Харесвам

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.