Николай Нанков: Общинските съветници на ГЕРБ не провеждат политиката на партията

Николай Нанков като областен координатор на ГЕРБ

Новият областен координатор на ГЕРБ даде заявка за нов курс към промяна по места

 Общинските съветници на ГЕРБ в Ловеч  не провеждат политиката на партията, заяви областният координатор Николай Нанков , който е и областен управител. Констатацията бе направена на първата му пресконференция в четвъртък в качеството на областен партиен лидер. Събитието бе в централата на ГЕРБ в кв. „Вароша”. Както е известно, в края на юли Николай Нанков смени на поста депутата д-р Анатолий Йорданов.

На първата си политическа пресконференция младият областен координатор на ГЕРБ даде заявка за нов курс към промяна по места. Ще се търси политическа отговорност от „герберите” в Ловеч за някои техни решения, категоричен е Нанков. Той визира предложение на съветник от ГЕРБ комисията по образованието да се оглави от човека на ДПС Ивайло Каменов.

„Като всяка млада партия, в ГЕРБ попаднаха много случайни хора, които искаха да задоволят свои лични интереси и амбиции“, посочи Нанков. Той е категоричен, че има механизми да бъдат отстранени тези, които не работят в полза на партията.

В  Ловеч имало доста тумори около здравото тяло на партийната структура и е крайно време тe да бъдат отстранени. Нанков отбеляза, че сред основните задачи пред партията са утвърждаването на общинските ръководства от Изпълнителната комисия и изграждането на структура на Младежи ГЕРБ. Особено незадоволително било положението в Ловеч, за разлика от структурата Жени ГЕРБ, каза Нанков. Област Ловеч е единствената в страната, която няма структура на Младежи ГЕРБ, които са двигател на инициативи и идеи.

Според Нанков предстоял много интересен момент  с общинските съветници на ГЕРБ, но не пожела да издаде повече информация. Все пак стана ясно, че общинският съветник Христинка Карапанчева не се води в ГЕРБ.  В групата са Руси Манов, Румянка Митева, Георги Попов, Константин Попов,  Павлинка Гeшева и Петко Петков. Те бяха потърсени в петък за коментар на техните служебни телефони. Всички бяха изключени.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.