Супер Бианка прави интервюта за сливата в Орешак, троянски пенсионер се захласва по нея

Бианка Илич се среща с балканска мома

Докато телевизионната Супер Бианка правише интервюта за сливата, троянски пенсионер се захласва по нея. Той не издържа на изкушението и гушна актрисата Бианка Илич,  станала известна от „Шоуто на Иван и Андрей”. Свалката стана по време на 18-ия  Празник на сливата и троянската сливовица в с. Орешак и Троян (виж НГ, бр.60).

Блондинката се появи в балканското село с космически одежди, сякаш бе излязла от  сагата „Междузвездни войни“ на Джордж Лукас.

Появата на чаровницата изненада дотолкова организаторите на уникалната фиеста, че те прекъснаха сценария си и я поканиха да поздрави стотиците почитатели на местната ракия, стекли се от двете страни на Балкана.

След приветствието си Супер Бинка се впусна да интервюира едрогърди балканджийки. Тя откри със скоростта на светлината една гиздосия, имплантирала си 500 кубика силикон във всяка гърда. Телевизионтата водеща се заинтересува дали планинката е моделирала снагата си по формата на тамошните сливи.

От децата на Орешак Супер Бианка пък изтръгна признанието, че родителите им „съгрешават“, като заменят често сливовицата с бира. Докато разпитваше питомниците на местната детска градина, един пъргав белекос планинец я грабна в обятията си. А после я прегърна през кръста и я заведе при децата, като не спираше да я гледа с искрящ поглед.

„Сливовицата за нас е повече от напитка. Тя е елексир, който те дарява със сила за неподизирани неща“, заяви двусмислено той на Супер Бианка. Малцина обаче знаят, че Бианка Илич започна творческия си път преди две години в Ловешкия театър. Популярността си обаче дължи на телевизията.

Друга атракция на ракиения фест бяха  група калугери. Те обаче отказаха да признаят дали нощуват в килиите на близкия Троянски манастир. Групата черноризци така и не близна от 60-градусовия първак от казанката, а наблегнаха най-вече на захарните петлета и овошките.

Милен Нанков

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.