Данчо Заверджиев с грамота за активност от ПДИ

Александър Кашъмов (вдясно) награждава ловчалията

Ловчалията Данчо Заверджиев, който е автор и на НГ, получи почетна грамота за активно търсене на информация. Наградата бе обявена във вторник следобед на пресконференция в БТА – София. Ловчалията е повдигнал чрез Закона за достъп до информация обществено значими теми като: „Синя зона” и слагането на скоби на колите, депото за твърди отпадъци край града, заплатите на кмета и общинските съветници.

Церемонията бе по повод 28 септември – Международния ден на право да знам. Тя се проведе за осми пореден път. На нея ПДИ връчва годишни награди за принос в областта на свободата на информация. Повече информация http://www.r2kd.com/press_bg.php

Един коментар към “Данчо Заверджиев с грамота за активност от ПДИ

  1. Не е лошо. Ей Мистър! Поискай, документацията за храма на сатаната дето осраха с него площад Свобода, че мене никой не ме бръсне и за слива. Ето и доказателства: http://nadezhda-65ltd.narod.ru/complaints/rp2010_09_10_1.jpg http://nadezhda-65ltd.narod.ru/complaints/rp2010_09_10_2.jpg Поисках си от ОП документацията, която прокурор Цецо Рабаджеив пише, че е прегледал ама няма да я получа по маса причини. Едната е, че ако изобщо я има не е и половината от необходимата. Младежа прокурор отделно е решил, че аз имам задълженията да му предоставям доказателства за нарушенията. Отделно изобщо не се споменава за финансирането а пък аз и това намерих за маса незаконно.

    Харесвам

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.