Трудно връчват подаръци в Ловеч на Бойко Борисов

 

Подариха на Бойко макет на Покрития мост

Идването на още един министър с Бойко Борисов за откриването на пречиствателна станция в Ловеч създаде неудобство в скромните подаръци – дойде и непредвиденият министър на еврофондовете Томислав Дончев. Въобще трудно се връчват подаръци на министър-председателя, тъй като в дневния ред няма такава точка. Наложи се скромните подаръци да се пробутват по време на импровизирания блиц с журналистите.

Днес премиерът Бойко Борисов похвали червения работещ кмет на Ловеч Минчо Казанджиев, тъй като правителството е направило всичко възможно да бъдат усвоени близо 20 милиона лева за пречиствателната станция за отпадни води.

Бойко допълни, че няма по-добра инвестиция от инвестицията в екологията и се ангажира проектът да бъде надграден и правителството да помага за усвояването на средства от Европейския съюз. „Не делим кметовете – тези, които работят, се толерират, тези, които крадат – отношението е видно“, каза още  Бойко Борисов.

Министърът на околната среда и водите Нона Караджова посочи, че откриването на Пречиствателната станция в Ловеч става в Деня на Земята, когато всички хора и особено младото поколение трябва да работят заедно за оцеляването на планетата.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.