Рокфест Ловеч 2010 все пак ще има, но само една вечер,

БТР

Рокфест в Ловеч все пак ще има, но само една вечер, вместо обещаните по-рано шест плюс световната звезда Лейди Гага.  Българските рок групи БТР и Конкурент ще свирят в Ловеч на празника на града 11 май, съобщиха от общината.

Наско и неговата банда участват за четвърти път в рок-празника на града. Втората група, която ще забива на феста, е “Конкурент”.

Същевременно вече над 1100 фена във Facebook се записаха в групата “Нека се запази традицията на Ловеч Фестовете !!! Аз искам фест и през 2010” . След новината,  че  Рок-фест 2010  няма да е в обещания формат, Мадлен Тилова създаде група, която набра шеметно почитатели. На стената има различни мнения – от крайно разочаровани фенове, до предложение на доброволци за безплатно участие като певци, само срещу 5 бири.

Както НГ многократно е сочил през годините, най-голямата слабост на рокфеста в Ловеч е, че не е на пазарен принцип. На практика да бъде или не зависи само от волята на един богат човек. В Каварна и тази година ще има голямо роксъбитие, защото хората там си плащат билетите. (НГ)

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.