Канят Дянков на шествието до Лагера на смъртта, БСП пуска подписка за оставката му

Председателят на СДС  в Ловеч д-р Георги Митев покани чрез медиите финансовия министър Симеон Дянков „като наш земляк да дойде за шествието до Лагера на смъртта”. За традиционното събитие на 20 март се очаква да пристигне председателят на съюза Мартин Димитров и синята парламентарна група. Шествието ще започне от сградата на областния управител от 10 часа в събота.

Същеврeменно стана ясно, че председателят на СДС и членове на НИС на СДС дават пресконференция на 20 март от 13 ч.в сградата на СДС – Ловеч.

От 13.30 ч. в Дом „Преслав“ пък ще има среща на председателя на СДС и членовете на НИС с общинските и областните ръководства на СДС от Северозападен регион.

Червеният депутат Димитър Горов обяви пред журналисти във вторник, че стартира подписка за оставката на родения в Ловеч финансов министър Симеон Дянков. Сблъсъкът с президента Георги Първанов въобще не е най-важният проблем, защото безработицата и спадналите осезаемо доходи са по-важни, отбеляза депутатът.

„Политиката на правителството е неадекватна, позициите на ГЕРБ не остават и един ден постоянни, всичко при тях е предпоследно. Така стана с осигуровките, с парите на полицията и армията. Предложението на „Коалиция за България” е необходимите пари за здравеопазването е да се извадят от резерва на Здравната каса, защото те са там. Това са над 820 млн. лева – това са бели пари за черни дни”, съобщи Димитър Горов.

От сряда БСП Ловеч откри пунктове за събиране на подписи.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.