Два трупа в Ловеч

Два трупа на мъж и жена са открити в жилище в Ловеч, съобщиха от областната дирекция на полицията. Телата са намерени от 13-годишно момиче, което се обадило на тел. 112.

Момичето се прибирало в дома си снощи и намерило входната врата заключена. Детето направило опит да влезе през терасата и видяло безжизненото тяло на баща си на диван във всекидневната. След нейното обаждане, на място е изпратен полицейски патрул, който установил, че 49-годишният мъж е прострелян в областта на главата. Намерено е и оръжие до него. Според неофициални данни става дума за Иван И. – Гумата, търговец на гуми втора употреба. Твърди се, че в жената имало 18 огнестрелни рани.

В спалнята е открит и трупът на 42-годишна жена, която е била многократно простреляна по тялото и главата. Двамата са живеели на семейни начала, а момичето е дъщеря на мъжа. Полицаите са установили, че се касае за убийство от битов характер с последващо самоубийство.

По-късно стана известно, че жената е Наталия П., работеща като отговорен експерт в „Спарки Елтос“. Същата вечер тя трябвало да отиде на коледно тържество в ресторант. Тя има дъщеря от по-ранен брак, която в момента е студентка. Случката е станала на ул. „22 август“.

Два дни по-рано в Ловеч стана убийство на 16-годишно циганче на градското сметище, убиецът беше задържан за по-малко от два часа.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.