Депутатът Димитър Горов прави приемна

 

Новият депутат Димитър Горов  прави първата си приемна за граждани в Ловеч, съобщиха от пресцентъра червените. Горов ще приема от 11.00 часа на 23 ноември в ловешкия офис на партийната централа.

Той положи клетва в парламента на 17 ноември, след като досегашният народен представител на червените Евгений Узунов подаде оставка. Узунов  премина на партийна работа като секретар на Изпълнителното бюро на НС на БСП. Димитър Горов е и член на Изпълнителното бюро на БСП. Той бе и зам.-председател на Общинския съвет в Ловеч.

Димитър Горов положи клетва като депутат във вторник. В понеделник през нощта БСП пък избра ново Изпълнително бюро, в което пак е избран Димитър Горов. В него обаче не влязоха депутатите Кирил Добрев и Димчо Михалевски.

До новото гласуване се стигна, след като контролната партийна комисия беше сезирана от столичните социалисти, че при предишния вот в края на октомври, е имало нарушения при избора на Добрев. Заради това в понеделник вечер Националният съвет (НС) на левицата реши отново да се проведе тайно гласуване с бюлетини, продължило до 23 часа. В гласуването са участвали 125 членове на НС и са установени 2 недействителни бюлетини.

При броенето на гласовете се оказало, че най-голямо одобрение е получила Катя Николова, (99 гласа), следвана от лидера на вътрешно-партийната опозиция в оставка и бивш ловешки депутат  Янаки Стоилов и кмета на Смолян Дора Янкова.

Останалите секретари са Евгений Узунов, Катя Николова, Деница Златев и Корнелия Нинова.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.