Задържаха в ареста собственика на хотел „Лиани”

Полицията задържа в ареста за 24 часа собственика на хотел „Лиани” в Ловеч Иван Иванов (45 г.) заради антиобществена проява, научи НГ. На 4 септември 2009 г. около 5 часа сутринта нощта той е направил опит да премахне пътен знак В27 (забранени са престоят и паркирането) пред хотела. Със знака е имало и указателна табела, предназначен за обезпечаване сигурността на движението по автомобилния транспорт по крайречвата улица. Явно собственикът на новия хотел счита, че знакът пречи на гостите на хотела.

Същия ден е започнато досъдебно производство срещу мъжа, който е задържан за 24 часа в ареста.

Иван Иванов, заедно със съпругатаа си Анелия Иванова, са сред известните лица в града. Този месец тяхното радио „Лиани” прекрати дейността си. Частната радиостанция ще се запомни преди всичко с множеството скандали, които предизвика.

Преди пет години пък Иван Иванов бе посочен като нападател срещу главния редактор на НГ Цветан Тодоров. Тогава той бе осъден на първа инстанция за побой, но на втора инстанция Окръжният съд в Ловеч постанови, че Цветан Тодоров е „ударен от неизвестно лице”.

Сегашната случка за пореден път доказва, че бившият офицер от ракетните войски Иван Иванов е склонен да нарушава обществения ред.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.